• NejMáma.cz
  • Úvod
  • Komunita
  • Články
  • Můj účet

recent projects

recent projects

Rainy Day

Summer field

Lady in red

Lady in red

Lady in red

recent projects

trele morele dudki

Lady in red

Lady in red

Lady in red

recent projects

trele morele dudki

Lady in red

Lady in red

Lady in red

Lady in red

Články

A zase ty jahody …

Léto je v plném proudu, tak si pochutnejte na lahodném nadýchaném koláči se sezónními jahodami.

Hmatové prožitky jsou základ

Porodem se sice tělíčko novorozence od těla matky fyzicky oddělí, vazba na maminku je ale stále ještě veliká. Teprve postupem času dochází u děťátka k vnímání vlastní oddělenosti od okolního světa.

Video: Zvířátka milují děti

Podívejte se na důkaz zvířecí lásky v tomto videu.

Zábava pro děti, relax pro vás: Zámek Loučeň

navštivte labyrintárium na Loučneni. zabavíte svoje potomky a vy se nádherně zrelaxujete.

Víš, co ti chci říct?

Komunikace a vyjadřování pocitů a potřeb se během života dítěte vyvíjí. Snažte se porozumět svému miminku už od narození.
Zobrazit další články

Poslední příspěvky

• Dětský pokojíček a vše kolem něj

canadian online pharmacies http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
  • Jak si kdo přivyděláváte na mateřské?

Ahoj holky. Chci se zeptat, jak si která přivyděláváte při mateřské? Máte třeba i normální práci na home office nebo nějaké domácí brigády? Díky za tipy. Lucie
  • Krkavčí matka?

Ahoj dámy a pánové. Chtěla jsem se jen zeptat na váš názor na to, zda vám přijde v pořádku, když na mateřské je místo ženy muž a to proto, že žena chce budovat kariéru? Mě to teda normální nepřijde, tak jsem jen chtěla zjistit obecný názor. Podle...
  • Čím překvapit manžela?

Ahojky všem. S manželem jsme spolu 6 let a chtěla bych mu udělat s něčím mimořádným radost a to spojené se sexem. nějaké erotické prádlo, hračku? Co si kdo myslíte, že by bylo dobrý nápad? Poraďte moc v tom neumím chodit jsem spíš stydlivka. Díky.
  • Narození mimika a kočka

Ahojky. Čekám mimi a jsem v obavách. Mám doma kočičku - Ruskou modrou a teď jsem ve článcích narazila a na to, že kočka může být pro mimi nebezpečná z hodně důvodů. Přemýšlím, jestli se kočky zbavovat preventivně nebo to enchat až po narození mimi...
Zobrazit další

Populární odkazy

• krvácení v těhotenství
  • naše dítě
  • pro dítě
  • kočárky
  • ovulace
  • porodnice
  • akce pleny
  • cvičení v těhotenství
  • bolest při kojení
  • pleny