• NejMáma.cz
  • Úvod
  • Komunita
  • Články
  • Můj účet

recent projects

recent projects

Rainy Day

Summer field

Lady in red

Lady in red

Lady in red

recent projects

trele morele dudki

Lady in red

Lady in red

Lady in red

recent projects

trele morele dudki

Lady in red

Lady in red

Lady in red

Lady in red

Články

Dětská houpačka ze šátku

Jídelní stůl a větší šátek, tak málo stačí k vytvoření houpadla pro vaši ratolest.

Těhotenství týden za týdnem: 25. týden

Vstupujete do 7. lunárního měsíce. Miminku se stále vyvíjejí plíce, trávicí soustava a mozek. Odpočívejte a dodržujte pitný režim.

Vaše miminko podle znamení zvěrokruhu: Lev

Čekáte příchod malého Lva? Zjistěte víc o svém miminku na základě jeho charakteristiky podle znamení zvěrokruhu.

Těhotenství týden za týdnem: 33. týden

Pohyby miminka vnímáte spíše jako otáčení než kopání nebo větší aktivitu. Těhotenské bříško už je velké a můžete tak mít problémy s chozením do schodů.

Vaše miminko podle znamení zvěrokruhu: Střelec

Jste v očekávání a zajímá vás, jaký asi bude váš potomek? Pojďte zjistit více díky charakteristice znamení zvěrokruhu.
Zobrazit další články

Poslední příspěvky

• Dětský pokojíček a vše kolem něj

canadian online pharmacies http://canadianpharmaciesprofmeds.com/
  • Jak si kdo přivyděláváte na mateřské?

Ahoj holky. Chci se zeptat, jak si která přivyděláváte při mateřské? Máte třeba i normální práci na home office nebo nějaké domácí brigády? Díky za tipy. Lucie
  • Krkavčí matka?

Ahoj dámy a pánové. Chtěla jsem se jen zeptat na váš názor na to, zda vám přijde v pořádku, když na mateřské je místo ženy muž a to proto, že žena chce budovat kariéru? Mě to teda normální nepřijde, tak jsem jen chtěla zjistit obecný názor. Podle...
  • Čím překvapit manžela?

Ahojky všem. S manželem jsme spolu 6 let a chtěla bych mu udělat s něčím mimořádným radost a to spojené se sexem. nějaké erotické prádlo, hračku? Co si kdo myslíte, že by bylo dobrý nápad? Poraďte moc v tom neumím chodit jsem spíš stydlivka. Díky.
  • Narození mimika a kočka

Ahojky. Čekám mimi a jsem v obavách. Mám doma kočičku - Ruskou modrou a teď jsem ve článcích narazila a na to, že kočka může být pro mimi nebezpečná z hodně důvodů. Přemýšlím, jestli se kočky zbavovat preventivně nebo to enchat až po narození mimi...
Zobrazit další

Populární odkazy

• kočárky
  • porod video
  • porodné
  • kojenec
  • polohy při kojení
  • maminka
  • kojení strava
  • dětátko
  • pro dítě
  • roční dítě