Vyhledat téma:
Zkušenosti s ohřívačem lahví

Ahoj holky. Zajímá mě, jaké máte kdo zkušenosti s ohřívačem kojeneckých lahví? Jestli to není zbytečnost? Spousta maminek ohřívá v mikrovlnce, jak jste na tom vy? Díky. Hanka

Já jsem ohřívač pořídila právě proto, že nevěřím tomu, že mikrovlny nejsou neškodné. Je to asi věc názoru, ale pro mě ohřívač zbytečný nebyl.
Adéla

Já jsem ohřívač pořídila právě proto, že nevěřím tomu, že mikrovlny nejsou neškodné. Je to asi věc názoru, ale pro mě ohřívač zbytečný nebyl.
Adéla

Já ohřívačku mám a nedám na ni dopustit. Používám ji neustále a to už jsou malému skoro 2 roky. Iveta

Ahoj. Já ji mám a použila jsem ji jen jednou. Dělám to tak, že si naliju lázeň ze studené vody, doliju ji vroucí z varné konve a potom vložím UM a za chvilku je to hned teplé akorát pro malou.
K.

Díky všem za příspěvky. Co tak čtu, tak názory jsou různé. Hanka

Zdravím. Třeba já mám ohřívačku od Aventu. Mívám jí zapnutou 24 hod denně a voda ve flašce si udržuje stejnou teplotu, pak ji jen vyndám, přidám Nutrilon a dám to malé. Jsem s ní spokojená. Barča

Ahoj dámy. Já se taky připojuji se spokojeností s ohřívačkou. Mikrovlnka ani vodní lázeň neudržuje obřev celý den, takže jednoznačná výhoda. Ale ono některé ohřívačky jsou jen na aktuální ohřev a nemají funkci, která udržuje vodu teplou celý den.
Míša

Ještě jednou díky za tipy a názory. Hanka

Maminky mohu se zeptat jakou používáte značku ?? taky chci koupit ale je jich tolik že se vtom nevyznám tak abych koupila nějakou pořádnou co rychle ohřeje. Děkuji za odpověď
Váš komentář
Poslední příspěvky v kategorii
-
Poraďte nějakou zdravou svačinku
Ahoj, zkuste se podívat na https://www.mimikucharka.cz/ mají tam hodně zdravých receptů pro děti, často se tam chodím inspirovat. Používají se tam alternativní suroviny s důrazem na zdravý životní styl. Snažím se vyhýbat se cukrům a bílé mouce a t... - 20
- 20
- 20
- 20
- Ahoj holky. Zajímalo by mě, od jakého věku dítěte je pro ně vhodná? Zkoušeli jste ji vy dávat dětem třeba v kombinaci s mlékem? Mám tříletou dcerku a chtěla to ode mě ochutnat a samotné jí to moc nechutnalo, proto se ptám, jestli s mlékem a od kdy...
- Ahoj všem. Mám otázku ohledně džemů a marmelád. Jíte je vy i vaše děti? Kupujete, nebo radši domácí? Bára
- Dneska jsem koupila kuskus v Bille, uz jsem se na nej dlouho chystala, znam ho jen z restaurace...už jste ho jedli a co Vase ditka?Mam se smirit s tim, ze dopadnu jako u cocky? :-/ Táňa
-
Jogurt pro dítě - od kdy a jaký?
Ahoj maminky. Chci se zeptat od kdy bych mohla dávat miminku jogurt? Už nám bude 7 měsíců a teď dávám Bobíka ProBio a Matyldu – termix ProBio, ale nevím jaký jogurt bych mohla dávat. Poraďte mi. Děkuji Jana - Ahoj holky. Zajímá mě, jaké máte kdo zkušenosti s ohřívačem kojeneckých lahví? Jestli to není zbytečnost? Spousta maminek ohřívá v mikrovlnce, jak jste na tom vy? Díky. Hanka