Vyhledat téma:
Dětský opalovací krém

Ahoj holky. Můj dotaz se týká opalovacího krému pro dítě. Koupila jsem pro ročního syna krém Nivea, ale po zkoušce na mě neobstál. Poraďte prosím skutečně dobrý voděodolný krém, který neštípe v očích. Díky moc.

U většiny krémů musíš chvilku počkat, než s nimi dješ do bazénu, jinak se nestihnou vstřebat a logicky se smyjou. Já jsem spokojená s krémem od Avéne, Garnier nebo Biodermu. Beru vždycky dětskou řadu SPF 50 voděodolný. Mám odzkoušeno že ani při řádění v bazénu nebo moři se mi nespálily.

Já používám od Daylong. Dělají ho i pro děti do 1 roku. Stačí se s ním namazat ráno, 20min před vstupem do vody. Pouzivame ho spousty let a nikdy jsme se nespálili ani my, ani děti.
Klaudie

Kupovala jsem dle testu Biodermu Photoderm 50+ mineral a je super. Nebarvi, nesmyje se a deti i po celodennim pobytu na slunci se nikdy nespalily. Mazu prubezne. Terka

Já přesně tenhle taky koupila a taky si nemůžu vynachválit. Ale mazat určitě i průběžně, jednou denně by se mi děti spálily.
Lucka

Já taky mažu průběžně během celého dne, to bych se bála namazat jen jednou. :)
Terka

Díky holky za tipy :)

My v loni měli od La Roche-Posay. Určitě jsem mazala maximálně 2x za den a děti byly po návratu domů stejně sejrovaté jako před tím. Nespálily se a to byly pořád naložené ve vodě.
Lenka

My měli z DM voděodolný přímo od nich a ten se rozhodně nesmyje a mazali jsme taky dvakrát denně a děti byly v naprosté pohodě. :)

My zkusili na doporučení doktorky Daylong a Biodermu. Oba v pohodě a vyhohvaly. Pavla

Váš komentář
Poslední příspěvky v kategorii
- My dávali Pupíka ... bezkonkurenční! :) Terka
- Ahoj maminky. Mám a vás dotaz, jak se provádí masáž hráze před porodem? Čím se má mazat a v jaké fázi s ní začít? Trpím bolestí při každé prohlídce v poradně a že tamtudy mám rodit si prostě nedovedu ani představit. :( Děkuju moc za rady a porady....
-
Jak vyvolat porod, když přenáším?
Ahoj holky. Chci se zeptat, jaké máte rady na vyvolání porodu? Díky za tipy. :) Ela -
Zkušenosti s rektální trubičkou?
Ahoj holky. Aktuálně nás možná čeká první použití rektální trubičky. Jak se má správně zavádět miminku? Máme si na něco dát pozor? Máte s tím některá zkušenosti? Díky. Jarka -
Jaký polštář na potíže s krční páteří?
Zdravím, milé dámy. Trpím potížemi s krční páteří. Sice chodí na rehabilitace, ale potřebovala bych sehnat i vyhovující polštář pod hlavu a musí být pro alergiky. Nemáte s tím nějaká zkušenost? Co byste mi doporučily? Děkuju předem za tipy. :) E... - Máte vy sami na něco alergii?nebo někdo z rodiny? Léčíte jí??? Dáša
- Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat, jestli používáte intimní mycí gely? Nebo se celé myjete nějakým univerzálním sprchovým gelem? Já jsem spokojená s Lactacydem, ale má teď víc druhů a všechny neznám. Má podle Vás ten gel smysl a jaký případn...
-
Jsem prvorodička a bojím se porodu :(
Téměř každá budoucí maminka se bojí a má takovéhle myšlenky a obavy … je to normální. Zvládneš to jako všechny ostatní. Těš se na to, co tě čeká po těch pár hodin v náručí. Nebudeš mít s sebou tatínka, nebo nějakou jinou podporu u porodu? Eva - Ahoj holky. Ze zdravotních důvodů musím ukončit kojení míma. :( Jak jste to měly vy? Nebo jak byste to udělaly? Díky. Eva
- Ahoj holky. Moje jedenáctiletá dcera se šíleně potí. Je jedno, jestli je léto, zima, optimální teploty nebo 30tky. Naší dětské doktorce jsem o tom problému už několikrát říkala, ale vždycky mě odbyla s nějakou výmluvou. Teď naposledy mi řekla, že ...