Vyhledat téma:
Jak velké je mimi v 7 měsících?

Ahoj holky. Mám dotaz, jak velké bylo vaše mimi v 7 měsících? Díky za info.
Dana

Kluk měl 8,5 kila a 70cm. (porodní 3120g/51cm).

Náš Mireček měl v půl roce 8,55 kg a 73 cm. Když se dívám do tabulky, tak je tam rozptyl od 6,8 až po 9,97 kg. Výškově tak od 67 do 73 cm, takže normální je v zásadě cokoli. :D
Simona

Naše měla 7,6kg a 70cm.
Helena

Tak u nás to bylo 67cm a 9.3kg v 7mi měsících. Poporodní byla 2.8kg a velikost 48cm.
K.

Naše holka měla 70 cm a 9,5 kila, Při narození měla 3,55 kg a 51 cm. Ivana

Tak u nás to bylo 67cm a 9.3kg. Po porodu jsme na tom byli takhle: 2.8kg a 48cm.
Peta

Ahoj, my jsme byli na prohlídce v 6,5 měsících a to měla 70 cm a 7860g. :)

Ty jo, tady jsou samé velké děti. My měli jen 67 cm a 7,90 kg. Váhu máme dost, ale koukám , jak jsme malí oproti jiným miminkům.
Gabča

My máme 64 a 5500. :D
D.

Naše Zuzanka měří 66cm a váží 6780g. Porodní váha 2928g a 46cm.
Zuzka

Ahoj. Nase mimi v 7mes. 7680g a 67cm. V pul roce mela 6780g a 66cm. Porodni byla 3340g a 48cm.
Kaja

Holky, moje malá měří v 6 měsících 70 cm, všichni mi říkají, že je strašně velká (na první pohled je dlouhá). Jak to čtu, tak to ale není žádná vyjímka (všichni mě straší, že bude strašně vysoká – měla by po kom). Pořád si říkám, jestli nemá ale přeci jen hodně. Váží 7 kg, přijde mi docela hubená (možná taky tím, že je delší). Doktorka ale nic neříkala, tak je to snad v pořádku.
Jarča

Nooo, tenhle rok zdá se děti pěkně rostou :DDD
Dana

To teda jooo. Já si taky řikala, že máme nějakýho přerostlíka, ale asi je to teď tak nějak normální. :)
Jarča

No co, hlavně, že jsou miminka zdravý a spokojený. :)
Dana

Přesně taaak! :D
Jarča

My měli výškově 73cm, váhu nemám přesně, nebyla vážená, ale tipuju 7,5 kg.

Ahoj. Dcera 8,60 kg a 71 cm.
Mirka
Váš komentář
Poslední příspěvky v kategorii
- 20
-
Jsem prvorodička a bojím se porodu :(
20 -
Porodnice Fakultní nemocnice Motol
Ležela jsem týden na rizikáči a sestřičky byly velice ochotné. Před porodní poradna také naprosto v pohodě a ochota. Porodnici zatím hodnotit nemohu, čeká mě to každým dnem. Prostředí zatím oproti Podolí hodnotíme lépe to motolské. Martina - My dávali Pupíka ... bezkonkurenční! :) Terka
- Ahoj maminky. Mám a vás dotaz, jak se provádí masáž hráze před porodem? Čím se má mazat a v jaké fázi s ní začít? Trpím bolestí při každé prohlídce v poradně a že tamtudy mám rodit si prostě nedovedu ani představit. :( Děkuju moc za rady a porady....
-
Jak vyvolat porod, když přenáším?
Ahoj holky. Chci se zeptat, jaké máte rady na vyvolání porodu? Díky za tipy. :) Ela -
Zkušenosti s rektální trubičkou?
Ahoj holky. Aktuálně nás možná čeká první použití rektální trubičky. Jak se má správně zavádět miminku? Máme si na něco dát pozor? Máte s tím některá zkušenosti? Díky. Jarka -
Jaký polštář na potíže s krční páteří?
Zdravím, milé dámy. Trpím potížemi s krční páteří. Sice chodí na rehabilitace, ale potřebovala bych sehnat i vyhovující polštář pod hlavu a musí být pro alergiky. Nemáte s tím nějaká zkušenost? Co byste mi doporučily? Děkuju předem za tipy. :) E... - Máte vy sami na něco alergii?nebo někdo z rodiny? Léčíte jí??? Dáša
- Zdravím všechny. Chtěla jsem se zeptat, jestli používáte intimní mycí gely? Nebo se celé myjete nějakým univerzálním sprchovým gelem? Já jsem spokojená s Lactacydem, ale má teď víc druhů a všechny neznám. Má podle Vás ten gel smysl a jaký případn...